15 april 2016
18:30

Bullermyrens IK U

Referat: Gustafs GOIF - Bullermyrens IK

Inte mycket att skriva hem om faktiskt. Bullis började bra med fin rörelse och bra passningsspel de första 20 minuterna, men när Gustafs gjorde 1- och 2-0, det ena efter att domaren missat att blåsa offside och det andra efter en bjudning från Bullis där man givit bort bollen på mittplan sedan kommunikationen varit obefintlig, var det roliga slut.

Lagspelet fungerade inte. Rörelsen utan boll på de fria ytorna saknades och du gick det inte heller att få igång något passningsspel. Yttermittfältarna höll inte bredden. Istället för att hålla bollen inom laget och försöka rulla runt och vända spelet körde Bullis gång på gång fast i mitten och blev straffade av ett Gustafs som hade fyra mani anfallet och satsade på kontringar hela matchen. Tråkigt, men effektivt i denna match.

4-0 i paus och 8-1 totalt efter att Aziz säkert satte en straff, som i ärlighetens namn såg ganska billig ut.

Beröm ändå till Edwin i backlinjen som kämpar och sliter och blir bättre för varje match. Övriga spelare får hem och fundera vad man kan göra bättre och se till att komma tillbaka till att spela som ett lag.